Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

SİYASETİN TÜM RENKLERİ LİDER İÇİN BİR ARADA

 10 Aralık Cumartesi günü Avcılar Royal salonda gerçekleşen yemekli sünnet düğünü davetine Akot ailesinin yanı sıra,kirve Iğdır Miletvekili Nurettin Aras’ın ailesi ve dostları yoğun ilgi gösterdi. 


Temenniler Lider’in Düğününde Buluşmaya Yönelik Oldu
Kirve Nurettin Aras’ın TBMM’deki bütçe görüşmeleri nedeniyle katılamadığı ancak çok sayıda yakınının katıldığı davete, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak’da yöneticileri ve bazı meclis üyeleriyle birlikte katıldı. Semazen gösterileri ve ilahilerin okunduğu sünnet düğününe katılanların ortak temennisi sünnet olan Lider’in düğün töreninde de buluşmak oldu.


Ali Kuzu'nun Sevinci Gözlerinden Okunuyordu
Iğdır yöresinin tanınmış ve sevilen simalarından olan Ali Kuzu ise torununu seven bir dedede görülebilecek türden sevinç ve heyacan doluydu. Kardeşi Gazanfer Kuzu'yla (Gazo Baba) birlikte misafirleri kapıda karşılayan ve masalarında ziyaret eden Kuzu kardeşlerin, Lider’in Babası Mustafa ve Annesi Nilgün kadar heyacanlı ve mutlu oldukları gözlerinden okunuyordu. Özellikle Iğdır yöresinden her siyasi görüşten insanın katıldığı Akotların mutlu günü, aynı zamanda dostların buluşmasına da sahne oldu.
 Bizde Kent Yaşam Gazetesi olarak yeğenimiz Lider’e bundan sonraki hayatında başarılar dilerken, düğününde buluşmayı temenni ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183