Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece Büyükçekmece Belediyesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız

Bu haber kez okundu.

Şişli’de yeni meclis üyeleri göreve başladı

Şişli Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün başkanlığında gerçekleşti. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce işlerinin yoğunluğu nedeniyle CHP Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Enver Varol’un meclis üyeliğinden istifa etmesi üzerine yerine İlçe Yüksek Seçim Kurulu tarafından CHP Meclis Üyesi Zekai Memiş geçerken, geçtiğimiz günlerdehayatını kaybeden CHP Meclis Üyesi Ahmet Yazıcı’nın yerine iseCHP Meclis Üyesi Nilüfer Yanık geçti. 

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün yeni meclis üyelerine görevlerinde başarılar dilemesinin ardından söz alan, CHP Meclis Üyesi Zekai Memiş, işlerinin yoğunluğu nedeni ile belediye meclis üyeliğinden istifa eden Mehmet Varol’a iş hayatında başarı dileklerinde bulunarak, “Aldığımız bu görevle partimize, arkadaşlarımıza ve belediyemize yakışır bir şekilde çalışma yapacağımızı belirtir, hepimiz için hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu. CHP Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Nilüfer Yanık ise, hayata beklenmedik bir şekilde veda eden Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Yazıcı’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dileyerek başladığı konuşmasında, diğer meclis üyeleri arkadaşlarıyla beraber yürütülecek çalışmalarda başarı dileklerinde bulundu. 

ŞİŞLİ’DE ÜÇ AYRI BÖLGEYE İÇKİLİ YER STATÜSÜ VERİLDİ

Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçilen toplantıda, Harita ve Trafik Komisyonu’unun hazırladığı Şişli’de, Merkez Mahallesi Birahane Sokak No:1/A‐ B‐C‐D‐E(Pafta:167 Ada:1018 Parsel:1, Esentepe Mahallesi, Yazarlar Sokağı ve Şişli İlçesi Silahşör Caddesi olmak üzere üç bölgenin içkili yerler bölgesi sınırları içine alınması ile ilgili raporlar oy çokluğuyla meclisten geçti. 
Şişli’de bulunan ihtiyaç sahiplerinin gıda vs. İhtiyaçlarının Şişli Derneği ile yapılacak protokol gereği karşılanması ile ilgili gündem maddesi ile Şişli Belediyesi TopağacıOtoparkı’nın 10 yıl süre ile her yıl belirlenecek kira bedeli karşılığında yap işlet devret modeline göre hizmete sunulması ile ilgili madde ilgili komisyonlara iade edilirken, Şişli Belediyesi’nin ECCAR’a ve EUROCITIES’e üye olunması ile igili maddeler oy birliği ile geçti. Şişli Belediyesi ile Kırklareli-Kaynarca’nın kardeş belediyeler olması dolayısıyla burada bulanan Erdal İnönü Cumhuriyet Meydanı’nın düzenlenmesi ile ilgili talebi içeren gündem maddesi de AK Partililerin ret oyu vermesi üzerine oy çokluğu ile geçti. 
FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183