Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Şirintepe’ye Beceri Atalyösi
 Çocukların gelişimine ve sosyal hayatına önemli katkılar sağlayan Yaşam Beceri Atölyelerinin yenisi Şirintepe Mahallesi’nde açıldı. İçinde Robot Tasarımı ve Programlama, Akıl Oyunları ve Eğitici Drama olmak üzere toplam 3 adet sınıfla ücretsiz olarak hizmet verecek olan merkez, Şirintepeli çocukların uğrak noktalarından biri olacak.



‘YOĞUN MESAİ HARCIYORUZ’

Eğitime her zaman çok büyük bir önem verdiklerini belirten Başkan Fazlı Kılıç; ‘’Bir milletin ve devletin gelişimi, büyümesi tamamen eğitimle doğru orantılı bir meseledir. Biz çocuklarımızı iyi eğitirsek onlarda gelecekte bu ülkeyi arzulanan noktalara taşıyacaklardır. Bu yüzden devletimiz başta olmak üzere yerel yönetimler olarak bizler çocukların gelişimine destek sağlamak adına yoğun bir mesai harcıyoruz” dedi. Açılış programının ardından sınıfları gezen protokol ve vatandaşlar merkezi oldukça beğendiler.


Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183