Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Silivri Belediyesi'nde Mutlu Son!

 DİSK Genel-İş Sendikası 2 No'lu Şube bünyesinde örgütlü olan işçi ve memurların promosyon ihalesi 2 Bin 100 TL ile sonuçlandı.

İhale sonrasın Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı makamında ziyaret eden DİSK Genel-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Adil Çiftçi ve sendika temsilcileri, Başkan Işıklar'a çalışmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.


Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, çalışmaları hakkında bilgi veren DİSK Genel İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Adil Çiftçi, İşçi ve memur arkadaşlarımızın emeğinin karşılığını almış olmalarının sevincini yaşıyoruz. Kişi başı 2 Bin 100 TL olarak imza altına alınan promosyon ihalesi hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Silvri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'da nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, hep birlikte yaptıkları çalışmalarla neticelenen sonuçtan kendisinin de çok mutlu olduğunu ifade etti.

KENT YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183