Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

SILA HARBİYE’Yİ MESKEN TUTTU

 5 günlük konser maratonunun üçüncü gününde açılış konuşmasına “Biz burayı mesken tuttuk” diyerek başlayan Sıla, izleyicileri yol arkadaşı müzisyen Efe Bahadır ile kariyerlerinin ilk günlerine doğru kısa bir yolculuğa çıkardı. İlk bestelerinden şu ana kadar yaşadıkları ilginç olayları, hezeyanları ve mutlulukları üç dakikaya sığdıran Sıla, bu konuşmasının ardından seyirciden büyük alkış aldı.




 

SAHNEDE IŞIL IŞIL PARLADI

Harbiye konser serisi için kostümlerini özel olarak hazırlatan Sıla, üçüncü gün seçtiği kostümlerin yanı sıra pırlanta ve elmastan oluşan takılarıyla da büyük beğeni topladı. Konserin ilk bölümünde Mehmet Korkmaz’a ait olan yırtmaçlı parlak elbisesiyle sahneye çıkan güzel sanatçı, ikinci kostümünde ise tercihini BadgleyMischka’dan yana kullandı. Üçüncü kostümünde geleneği bozmayarak LevonKordonciyan imzalı bebek mavisi smokin ile çıkan Sıla, sahnede ışıl ışıl parladı.

 

HARBİYE’DE BİNLERCE HAYRANI TEK SES OLDU

Heybeden Şarkılar konser serisi ile hayranlarının büyük beğenisini toplayan ve konserlerine yoğun bir ilgi olan Sıla, Harbiye’deki üçüncü konserinde de şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte söyledi. Son şarkısının ardından 5000 izleyicinin yoğun isteği üzerine sahneye bir kez daha geri dönen başarılı sanatçı ‘’Afitap’’ isimli parçasını hayranları ile birlikte bir kez daha seslendirdi.

Öte yandan bugün son kez Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde hayranları ile bir araya gelecek Sıla’nın son konserinin biletleri ise deyim yerinde ise yok satıyor. 4 günde 20.000’in üzerinde hayranını ağırlayan başarılı sanatçının son gün performansı için merdiven biletleri satışa çıkarıldı.

 

 

SILA HIZ KESMEDEN KONSERLERİNE DEVAM EDİYOR

Harbiye’deki 5 günlük konser maratonunun ardından Ege turnesine çıkacak olan Sıla, sırasıyla Ayvalık, Altınoluk, Çeşme, Bodrum ve Marmaris’deki hayranlarıyla buluşacak. ‘’Heybeden Şarkılar’’ serisiyle büyük beğeni toplayan başarılı sanatçı, Harbiye’den sonra Ege’yi coşturacak.

1 Ağustos Salı

Sıla Heybeden Şarkılar

Ayvalık Amfi Tiyatro

2 Ağustos Perşembe

Sıla Heybeden Şarkılar

Altınoluk Amfi Tiyatro

4 Ağustos Cuma

Sıla Heybeden Şarkılar

Çeşme Amfi Tiyatro

5 Ağustos Cumartesi

Sıla Heybeden Şarkılar

Bodrum Antik Tiyatro

6 Ağustos Pazar

Sıla Heybeden Şarkılar

Marmaris Amfi Tiyatro

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183