Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Siber saldırılara karşı yerli SSL kalkanı



 E-Tugra EBG A.Ş. geliştirdiği 7 farklı SSL(Secure Sockets Layer)  güvenlik sertifikasıyla elektronik ortamda faaliyet gösterenkurumları, e-ticaret firmalarını ve online ödeme portallarını siber saldırılara karşı koruyor. 256 bit güçlü şifreleme kullanılanE-TuğraSSL sertifikaları kişisel bilgilerin üçüncü kişilerin eline geçmesini engelliyor. Kredi kartı numarası, hesap bilgileri, parola ve diğer kişisel bilgilerin güvenliğini tehdit eden sahte link yönlendirme taktiği ile bilgi hırsızlığıphishing ve diğer kimlik hırsızlığı saldırılarına karşı etkili kalkan oluyor.

Geçtiğimiz haftalarda yaklaşık 100 ülkede, binlerce firmanın siber saldırıya uğradığına dikkat çeken E-Tugra EBG A.Ş. Kurumsal Satış ve Pazarlama Yöneticisi Zeliha Arkcı; “Elektronik ortamda ticaret yapan kişiler, şirketler ve yine bu ortamda kamuya hizmet sunan tüm kurumlar web sitesi ziyaretçilerinin kişisel bilgilerinin güvenliğini sağlamak zorundadır.  Sitelerindeki güvenlik eksikliği iş, güven ve itibar kaybına yol açtığı gibi yasal yaptırımları da beraberinde getiriyor.  E-TugraSSL güvenlik sertifikaları elektronik ortamda faaliyet gösteren tüm kişi ve işletmeleri siber saldırılara karşı koruyaraktam güvenlik sağlıyor” dedi.

E-Tugra’nınStandart Domain, Premium Domain, EV, Premium MultiDomain, EV Multidomain, Standart WildCard. ve Premium WildCardSSL sertifika paketlerininalan adı doğrulaması, alan adı ve firma doğrulama, 256 bit güçlü SSL şifreleme, mobil tarayıcı desteği, %99,1 web tarayıcıları tarafından güvenli kök desteği, sınırsız makinede kullanım imkanı ve yeşil adres çubuğu görüntüleme özellikleri  bulunuyor.

www.e-tugra.com.tr

 

 

E-Tuğra EBG Bilişim Teknolojileri ve Hizmetleri A.Ş Hakkında:

E-Tuğra EBG Bilişim Teknolojileri ve Hizmetleri A.Ş., yüzde yüz yerli sermaye ile 2005 yılında kurulmuş olup, Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcı (ESHS) olarak faaliyet göstermek amacıyla 5070 sayılı elektronik imza kanunu ve ilgili mevzuatların öngördüğü kriterleri ve alt yapı çalışmalarını tamamlamış ve Haziran 2006’da Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan onay alarak, ESHS olarak faaliyetlerine başlamıştır. E-Tuğra, ilk 500 bilişim şirketi sıralamasında her yıl hızla yükselmeye devam etmektedir. TSE-ISO-IEC 27001 BGYS sertifikasyonuna sahip olan EBG Bilişim Teknolojileri ve Hizmetleri A.Ş., mevcut bilgi birikimi, tecrübe, sıfır hata ve güçlü uluslararası işbirliklerinin yanı sıra, aynı zamanda tüm dünyada, MozillaFirefox, Microsoft IE, Opera, Safari, Chrome, Ipad, IPhone, Andorid vb. uygulamalarında yüzde yüz güvenilir sertifika otoritesi olarak tanınan bir Türk SSL sağlayıcısıdır. Sahip olduğu 4096 bit kök sertifika ile Türkiye’de tek, dünyada sayılı şirketlerden biridir.

 

 

Bilgi için:

Cemile Güleser Aydın / [email protected] / Tel: 0212 873 15 00 -Gsm: 0533 349 69 89

Mürsel Sarısoy / [email protected] / Tel: 0212 873 15 00 - Gsm: 0535 569 56 01

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183