Öne Çıkanlar gündem haber CHP bisiklet dikilitaş İpekyolu Dergisi

Bu haber kez okundu.

Seyyar Satıcılar Tarih Oluyor

 

ESNYURT- Esenyurt'ta seyyar satıcıların sokaklarda ve meydanlarda kötü görüntü oluşturması, hijyen şartlarına uymayarak halk sağlığını tehdit etmelerine, ayrıca kayıt dışı satış yöntemiyle vergi ödemeyerek esnafı da mağdur etmelerine artık müsaade edilmiyor. 

‘DENETİMLERİMİZ SÜRECEK’

Esnaftan ve vatandaşlardan aldıkları şikayet üzerine bu kararı aldıkların belirten Başkan Ali Murat Alatepe, “2-3 aydır bu uygulamanın alt yapısını oluşturuyoruz. Seyyar satıcılara, arkadaşlarımız gerekli bildirimleri yaptı. Seyyar satıcıların bir kısmı kendilerine tahsis edilen kapalı pazardaki yerlerini aldılar. Bundan sonra Esenyurt Meydanı başta olmak üzere ilçe genelinde seyyar satıcı göremeyeceksiniz. Zabıta personelimiz alınan karara karşı davranan seyyar satıcıya müsaade etmiyor. Denetimlerimiz aralıksız sürecek. Bu konuda taviz yok” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183