Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Seyfettin Üner ve Yönetimi Güven Tazeledi

 Genel Kurul Toplantısına Trakya Birlik Temsilcisi olarak Birlik 1. Hukuk Müşaviri Av. Gökçe Çiroz,  Bakanlık Temsilcisi olarak Ticaret İl Müdürlüğü personeli Sebahattin Çalışkan, Kumburgaz Eski Belediye Başkanı ve kooperatif ortağı Hayri Erçağ, Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel, Tarım Kredi Müdürü Ömer Köseoğlu, Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Sezgin Erçağ ve Çatalca Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kaptan katıldılar. Şehir dışında bulunan Belediye Başkanı Cem Kara ve Çatalca Ziraat Odası Başkanı Seyit Çetin genel kurulun hayırlı olmasını ve seçilecek yönetimin başarılı olmasını diledikleri mesajları genel kurulda okundu.

KOOPERATİFİMİZE VE BİRLİĞİMİZE HAYIRLI OLSUN

Başkan Seyfettin Üner açılış konuşmasında bugüne kadar kendilerine destek veren kooperatif ortaklarına teşekkür ederek bu genel kurulda alınacak kararların kooperatifimize ve birliğimize hayırlı olmasını dilerim dedi. Ceyhun Koç, Ferruh Küçükkılıç ve Gökhan Göl'den oluşan divan heyetinin seçiminden sonra gündem maddelerine geçildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının akabinde kooperatife geçmiş yıllarda büyük hizmetleri dokunan Erdoğan Arıkan'a Başkan Seyfettin Üner tarafından, Hayri Erçağ'a Başkan Vekili Mustafa Ural tarafından, Süleyman Yavuz'a Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Koç tarafından ve Ahmet Yücel'e Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Elmas tarafından plaket takdim edildi. Duygusal anların yaşandığı plaket töreninde eski kooperatif yöneticileri ahde vefa örneği gösteren yönetim kuruluna teşekkür ederek Çatalca Yağlı Tohumlar'ın her zaman güvenli ellerde olduklarını belirttiler.Daha sonra gündem maddeleri Kooperatif Müdürü Hüsmen İlhan tarafından okunup divan kurulu tarafından oya sunularak oybirliği ile kabul edildi. Son madde olarak yönetim kurulu ve kooperatif temsilciliği seçimine geçildi. Yapılan seçimler sonucunda Seyfettin Üner, Mustafa Ural, Hasan Koç ve Ersan Elmas'tan oluşan liste katılan tüm ortakların oyunu alarak tekrar 4 yıllığına seçildiler. Yapılan seçim sonrası kürsüye gelen Seyfettin Üner ortaklara destekleri için teşekkür ederken bundan sonra da Çatalca ve bölgemiz  çiftçileri için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Senay BADUR-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183