Öne Çıkanlar Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Sertifikalı Model Uçakçılar

 

Esenler Belediyesi Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Bilgi ve Hikmet Evleri öğrencileri "Model Uçak Kursu" sertifikalarını hazırlanan törenle aldılar. Hacı Lütfiye Gürses Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evi’nde yapılan sertifika törenine, Esenler Belediyesi Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat, Türk Hava Kurumu Fatih Şube Başkanı Necmettin Üçyıldız, Türk Hava Kurumu Fatih Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Murat Ecevit, Paraşüt Pilotu Mehmet Mamaş, Uçan Kuş Tv Muhabiri Emekli Pilot Nuray Baykal Bilgi ve Hikmet Evleri idarecileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

36 ÖĞRENCİYE MODEL UÇAK KURSU

Türk Hava Kurumu Fatih Şubesi ve Esenler Halk Eğitim Merkezi destekleriyle yapılan kursa, Erdem Beyazıt ESGEV, Mehmet Akif İnan ESGEV ve Hacı Lütfiye Gürses ESGEV ve Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim Parkı’ndan 36 öğrenci katıldı. Öğrenciler 8 hafta boyunca teori eğitimlerini tamamlayıp daha sonra model uçak parçalarını birleştirerek uçaklarını tasarladı.

GÖKYÜZÜNE OLAN İLGİLERİNİ ÖĞRENDİLER

Programın açılış konuşmasını yapan Kurs Eğitmeni Hanefi Özkan, "Öğrencilerle çok verimli bir 8 hafta geçirdik. Öğrencilerimiz el becerilerini geliştirmenin yanı sıra yardımlaşma dostluk gibi değerleri de öğrenme şansı buldu. En önemlisi ise uçmaya ve gökyüzüne olan ilgilerini öğrenmiş oldular" dedi.

Sertifika Töreni sonrasında Paraşüt Pilotu Mehmet Mamaş, Esenler Deprem Parkı’nda paraşüt uçuşu gerçekleştirdi. Öğrenciler ve veliler bu anları heyecanla izledi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183