Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER YEMEKTE BULUŞTU
 İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi bahçesinde düzenlenen yemekte bir araya gelen  gaziler ve şehit yakınları 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Bayramı’nı kutladı. Yemeğe yüzlerce gazi ve şehit yakınının yanı sıra AK Parti Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan Yardımcıları, İlçe Müftüsü Mustafa Temel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, MHP İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki ve ilçe protokolünden önemli isimler katıldı.

“81 MİLYON DARBEYE HAYIR DEDİ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından söz alan Nevzat Şatıroğlu, “15 Temmuz gecesi ülkeyi parçalama gecesiydi. 81 milyon buna hayır dedi. Bu vatandan verecek bir karış toprağımız yoktur dedik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye’nin önlenemeyen bir yükselişi vardı. Bu millet her zaman bu iktidarın yanındadır. Rabbim bu ülkeyi bölmek isteyenlere fırsat vermesin” dedi.

“BU SADECE DARBE DEĞİLDİ, İŞGAL PLANIYDI”

Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından konuşan İlçe Kaymakamı Harun Kaya ise, “Milleti millet yapan unsurlar vardır. Her şeyden önce toprak gerekiyor. Ortak ülkü, ortak geçmiş ve geleceğe ihtiyaç var. Geceleri biz uyurken nöbet tutan yiğitler sayesinde bu gerçek oldu. Benim de iki yavrum var, canları bu vatana feda olsun. Biz o gün sadece darbeyi önlemedik, bu bir işgal planıydı. O gün insanlar sokaklarda olmasaydı, bugün burada başkaları olacaktı. Bu nedenle sizlere şükranlarımı arz ediyorum” diyerek duygularını anlattı.

15 TEMMUZ LİDERİNE GÜVENEN BİR MİLLETİN DESTANI”

Şehit yakınları ve gazilerle tek tek ilgilenerek sohbet eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise konuşmasında şunları söyledi: “İnşallah 15 Temmuz’u unutturmayacağız. 15 Temmuz liderine güvenen bir milletle, milletine güvenen bir liderin destanıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız sizi meydanlara davet edince 1 dakika bile düşünmeden meydanları doldurdunuz. Dünyaya demokrasi dersi verdiniz. Dünyada bir darbe halkın gücü ile bastırıldı. Çocuğumuz babasız yaşar ama vatansız yaşayamaz diyerek eşlerini sokağa gönderen kadınlarımız, analarımız vardı. Türkiye üzerinde oyun kuranlar karşılarında bu milletin olduğunu anladılar. Biz burada toplanarak, bıraya gelen çocuklarımıza bir ders vermiş oluyoruz. Onlar da ağabeylerini görerek, örnek alarak büyüyorlar”

Kendileri için düzenlenen yemeğe katılan gaziler Levent Hepgül (65) ile İsmail Kaya (66) Küçükçekmece Belediyesi’ne böyle bir etkinliğe imza attıkları için çok teşekkür ederek minnetlerini dile getirdi.

“35 KİLOMETRE İÇİN 250 BİN ŞEHİT”

Küçükçekmece Belediyesi, 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Bayramı dolayısıyla Fevzi Çakmak Meydanı’nda düzenlediği etkinliklerde ise,  Tuğrul Selmanoğlu, Yusuf Karaburç ve Grup Genç’i ağırladı. Ünlü TV Spor Spikeri Emre Tilev ise, Fevzi Çakmak Meydanı’ndan vatandaşlara seslenerek, “35 kilometre için 250 bin şehit verdik. Ülkemizin her bir santimetresini gerekirse halkın kanıyla sulamaya hazırız” dedi. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, MHP İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki de meydanda birer konuşma yaptı. Çifte sela ile 15 Temmuz gecesi yaşatılırken, İlçe Müftüsü Mustafa Temel şehitler için dua okudu. Meydanda ayrıca Küçükçekmece Belediyesi tarafından çay ve tatlı ikramı da yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183