Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye Bağcılar Belediyesi

Bu haber kez okundu.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ UNUTULMADI

 Bayrampaşa Belediyesi, şehit ve gazi ailelerini iftar yemeğinde buluşturdu. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde Hasbahçe Davet Evi’nde düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda şehit ailesi ve gazi ile davetliler katıldı.

İftar yemeği öncesi şehitlerimizin ruhu için hep birlikte dua edildi. Başkan Aydıner de yemek boyunca şehit ve gazi ailelerini bir an olsun yalnız bırakmadı. Masaları tek tek gezerek şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilendi.

Yemekte konuşan Başkan Atila Aydıner, “Şehit ve gazi ailelerimizi her yıl iftar programında bir araya getiriyoruz. Aziz şehitlerimizin aileleri ve değerli gazilerimizle iftar yaptığımız için oldukça mutluyuz. Hayatta olan gazilerimize Allah uzun ömürler versin. Şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, onların ailelerine de sabır ve metanet diliyorum. Şehitlik herkese nasip olan bir makam değildir. Çünkü şehitlerimiz peygamberlerle aynı mertebededir” dedi.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183