Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

ŞEHİT PALA'NIN ISMI EYÜP’TE YAŞAYACAK

  Eyüp Belediyesi, şehit Erkan Pala’nın adını, yaşadığı Nişanca Mahallesi’ndeki bir parka verdi. Yenilenen park, düzenlenen bir törenle hizmete alındı.

Eyüp Nişanca Mahallesi’nde revizesi tamamlanan Şehit Erkan Pala Parkı'nın açılış törenine; Erkan Pala'nın ailesi ve oğlu Harun Pala'nın yanı sıra, 15 Temmuz Gazisi Mehmet Ünal, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Eyüp İlçe Jandarma Karakol Komutanı Sadık Tatar, Eyüp İlçe AK Parti Başkanı Süleyman Aykaç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘BU ONUR HEPİMİZİN’

Törende bir konuşma yapan Şehit Erkan Pala'nın oğlu Harun Pala: ''Böyle bir onuru bize verdiğiniz için çok teşekkürler. Babamdan bahsetmek isterim ama zaten mesajlaşma konuşmaları onu biraz olsun sizlere tanıtmıştır. Ben ama genelde bunun tam tersini düşündüm. Eğer babam o gün dışarı çıkmasaydı nasıl olurdu? Bu darbe önlenemeseydi nasıl olurdu? Babamın ismi nasıl yaşardı? Ben en çok bunu düşündüm. O yüzden bu onur hepimizin. Sadece Erkan Pala'nın değil. dört yıldır yaşadığımız bu Nişanca Mahallesi’nin tüm üyelerine aittir. Çünkü buradaki insanlar tankın karşısına çıkmasaydı bu darbe başarılı olsaydı, ben babamın isminin nasıl anılacağını ya da nerelere yazılacağını tahmin bile etmek istemiyorum. O yüzden hepinize çok çok teşekkür ediyorum'' dedi.

‘ÖLÜMÜYLE DE ÖRNEK OLDU’

Başkan Remzi Aydın da yaptığı konuşmada, "Burada mevcut bir parkı revize ettik. Bir takım yenilemeler yaptık. Ama bunlar çok önemli değil bir şekilde bunlar yatırım olarak yapılıyor ve yapılmaya devam edecek. Burada asıl vurgulanması gereken şey Şehit Erkan abimizin isminin her daim hatırlanması ve onun bütün milletimiz tarafından örnek alınmaya devam edilmesidir. Erkan abimiz yaşamıyla çevresine örnek olan bir insandı ama ölümü ile de örnek olmaya devam etti” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183