Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Sefaköy Kartal Yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor

 İstanbul 1. Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Sefaköy Kartalspor, Teknik Direktör Şerafettin Aranci yönetiminde Her geçen gün antrenmanların temposunu arttıran genç çalıştırıcı, futbolcuları bir hayli yoruyor. İlk yarıdaki kritik maçlarda güç ve kondisyon sıkıntısı yaşamak istemeyen Aranci, oyuncularını antrenmanlarda ağır idmanlar yaptırarak işini şansa bırakmak istemiyor. Haftanın ilk antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, topla değişik varyasyonlarla çalışan Siyah-beyazlılar da çalışmalar tüm hızıyla devam ederken antrenman her geçen gün daha da zorlaşıyor.

Topla çalışmaların ardından tam sahada oynanan çift kale maçla antrenmana devam edildi. Çift kale maçta antrenmanı durdurarak futbolcularına istediklerini anlatan Şefafettin Aranci, sık sık uyarılarda bulundu. Çift kale maçın ardından idman hafif tempoda yapılan düz koşuyla sona erdi. Sefaköy Kartalspor’da yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını yapacağı antrenmanla devam edecek.


Genel Kaptan Serdar Kasapta yaptığı açıklamada 2017-2018 Futbol sezonuna üç haftadır Şerafettin Aranci hocamız nezaretinde çalışmalarımıza başladık. Sefaköy Kartalspor'un her zaman hedefleri olan bir kulüptür bu doğrultuda yeni sezon hazırlıklarımızı yapıyor ve hazırlanıyoruz, tatilde olan oyuncularımızı var Bayramdan sonraki eksik oyuncularımızda takımızla birlikte çalışmalara katılacaklar onlarda katıldığında siyah beyazlı renklere gönül verenler kaliteli ve zevkle izleyecek bir Sefaköy Kartalspor takımı izleyeceklerdir dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183