Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt bulut ezgi halay

Bu haber kez okundu.

SEFAKÖY EVİNDE KAZANMASINI BİLDİ.

 İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup'ta Sefaköyspor,Sefaköy Kartal sahasında Bağcılar Cemspor'u  konuk etti. Sefaköyspor rakibini Murat can ve Taylan'ın golleri ile 2-1 mağlup etti.

Sefaköy Kartal sahasında sağnak yağmur altında oynan maçı Serkan Karaca, Eray Aksoy ve Erel Kurt yönetti.

Müsabakaya hızlı başlayan misafir takım Bağcılar Cemspor rakip kalede gol ve goller atmak içi ataklarını skılaştırdı. Misafir takım Bağcılar Cemspor 26.Dakikada Burhan'ın ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti. Kalesinde gollü gören ev sahibi Sefaköyspor golün şokunu atlatarak rakip kalede etkili olamaya başladı.

31.Dakikada Murat Can Sefaköyspor Sefaköyspor'un karşılaşmada berberlik golünü atarak skora dengeyi getirdi.





38.Dakikada ev sahibi Sefaköyspor'da bu sefer Taylan kırmızı-beyazlıların ikinci gollünü atarak 2-1 öne geçiren gollü kayıt etti.

İkinci yarısı çekişmeli mücadelenin sonlarına doğru 90+2 de misafir takım Bağcılar Cemspor penaltı kazandı. Ramazan Bağcılar Cemspor adına penaltı atışını kullandı Sefaköyspor kalecisi Uğur'un çok güzel bir refleksi gole izin vermedi ve karşılaşma 2-1 Sefaköyspor üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183