Öne Çıkanlar haberdesiniz Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Sarıyer’de “Huzur Toplantısı” yapıldı

 

Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Caner Coşar’ın başkanlığındaki huzur toplantısına Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer’in mahalle muhtarları ve azalar katıldı. Toplantıda Sarıyer asayiş yönünden değerlendirildi

Huzur toplantısının açılış konuşmasını yapan Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer’de düzenli aralıklarla gerçekleştirdikleri Huzur Toplantılarında birçok sorunu ele alarak, çözüme kavuşturduklarını ifade etti. Bilgin, “Sarıyer’in yetkili mercileri olarak bu toplantılara büyük önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdüren Sarıyer İlçe Emniyeti’nin çalışmaları sayesinde ilçemiz huzurun merkezi oluyor” dedi.

Sarıyer’in mahallelerinde görevlerine devam eden ve yeni seçilen muhtarlar da Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen Huzur Toplantısı’na katıldı. Muhtarlar Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e mahalleleriyle ilgi istek, talep ve beklentilerini anlattı.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183