Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye Haber YGS

Bu haber kez okundu.

Sarıyer’de 23 Nisan Çocuk Şenliği coşkusu..!

Kilyos’ta yapılan açılış töreninin ardından Uskumruköy’de 20 ayrı çeşit fidan diken çocuklar, daha sonra Sarıyer Belediyesi hizmet binasında “Çocuk Meclisi Çalıştayı”nı gerçekleştirdi. Gruplara ayrılan katılımcıların konusu yine “Barış” oldu. ‘Barış denilince akla ne geliyor?’sorusuna cevap arayan çocuklar, barışın olmadığı bir dünyada yaşamanın anlamsız olduğunu vurguladılar.


Öğrenciler çalıştay sonrasında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile bir araya geldi. Diyarbakır’dan gelen ekibin halk oyunları performansının ardından İstinye Park AVM’de de bir gösteri yapan ekiplerin Sarıyer Merkez’deki gösterileri de vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi. Farklı kültürlerden yüzlerce öğrencinin oluşturduğu ‘Uluslararası Çocuk Meclisi’ ise bugün Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.



Çocuk şenliğine katılan gruplar tekne gezisi ile İstanbul kıyılarını boğazdan seyredip, kentteki tarihi ve turstik yerleri de gezdi. Gruplar 23 Nisan’da  Çocuk Şenliği’nin kortej yürüyüşü ve gala programında da yer alacak. 

Tuncay Dağlı / Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183