Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Sarıyer tünellerle dışarıya açılacak

 Topbaş, Sarıyer’in ardışık tünellerle, Büyükçekmece’ye kadar uzanan karayolu ile dışa açılacağını, ayrıca Ortaköy’den Sarıyer’e kadar sahil bandından metro geleceğini, Sarıyer Merkez’den  Zekeriyaköy’e, Çayırbaşı’ndan da Ayazağa’ya tüneller yapılarak, ulaşımın rahatlatılacağını söyledi.

İBB BAŞKANI TOPBAŞ YATIRIMLARI ANLATTI

İstinye’deki İBB Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, İstanbul ve Sarıyer’e yapılan yatırımların niteliklerini ve miktarlarını açıklayarak, çok büyük projelerin gerçekleştirildiğini, yeni projelerle kentin daha yaşanabilir hale getirileceğini söyleyen Topbaş, kentsel dönüşüm konusunda da Sarıyer’in örnek çalışmalara sahne olacağını belirtti.

16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği referandumuna da değinen Başkan Topbaş, Türkiye’nin yönetimsel ve kalkınma anlamında daha hızlı hareket edip, projelerin kısa sürelerde gerçekleştirilmesi ve bürokrasinin en aza indirgenmesi için böyle bir sistem değişikliğinin gerekli olduğunu vurguladı.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SARIYER BELEDİYE YÖNETİMİNİ ELEŞTİRDİ

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ise konuşmasında Anayasa değişikliğinin gerekçelerinden ve Türkiye’nin içinde bulunduğu terör sorunundan söz ederken, Sarıyer’de de huzurun bozulmasından korktuklarını ifade etti. Sarıyer Belediyesi’nin CHP’li yönetimine yönelik eleştirilerde de bulunan Bayraktar, son aylarda Sarıyer Belediye Meclisi’nde yaşanan tartışma ve kavgaları hatırlatıp, “Meclis üyesi arkadaşlarımıza konuşma hakkı vermeyerek, sesimizi kısmaya çalışıyorlar. Bir başkan yardımcısı, bize “Türkiye’yi terk edin” diyor. Bunların hepsi söyleyeceklerimizin, anlatacaklarımızın halk tarafından duyulmasını önlemek içindir. Ama biz ne susacağız, ne de vazgeçeceğiz. Gerçekleri vatandaşa anlatmaya devam edeceğiz. İmar ıslah planları diye insanların önüne konulan paftaların sadece kandırmacadan ibaret olduğunu söyleyip, halkımızı uyaracağız” dedi.

Toplantı bitiminde Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı ve Sarıyer Spor Kulübü yöneticisi Ali Genç, Başkan Topbaş ve Kaymakam Bilgin’e kulübün atkısını armağan etti.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183