Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kurban bayramı kent yaşam gazetesi Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

Sarıyer sosyal belediyecilikle tanışacak

 

Yaşlıların gün içinde vakit geçirebilecekleri, el sanatlarıyla meşgul olabilecekleri İkinci Bahar Yaşam Merkezleri, mahalle kreş bakım evleri, girişimci kadınların desteklenmesi, öğrenci burs ve destek programları, mobil hayvan hastanelerinin her yere yayılması, kütüphaneler, gençlik merkezleri ve Sarıyer Semt Konakları, Sarıyer’de yaşam kalitesini yükseltirken, sosyal hayata canlılık getirecek. 

Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın Sarıyerlilerin yaşam kalitesini yükseltecek sosyal projeleri, her kesimden tam not aldı. Mahalle kreş bakım evleri, girişimci kadınların desteklenmesi, öğrenci burs ve destek programları, mobil hayvan hastanelerinin her yere yayılması, kütüphaneler ve gençlik merkezleri projelerin bir bölümü. Sarıyer Semt Konakları projesi kapsamında ise sağlık seminerleri, yabancı dil kursları, tüketici bilinçlendirme toplantıları yapılabileceği gibi, nişan, kına ve doğum günleri gibi etkinlikler de organize edilebilecek. Ayrıca Sarıyerli kadınlar için el sanatları geliştirme kursları, müzik aletlerini kullanma kursları da düzenlenecek. Kadınlara, el emeği ürünlerini atölyelerde yaparak sergileme olanağı sunulacak.

Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183