Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

SARIYER SİVASLILAR DERNEĞİ AŞUREYİ KENDİ YAPTI KENDİ DAĞITTI  SASİDER SARIYERLİLERİN AĞZINI TATLANDIRDI

  

SASİDER BAŞKANI ALİ GENÇ: KÜLTÜR FARKLILIKLARI ZEGİNLİĞİMİZDİR

 

SASİDER Başkanı Ali Genç, “Ülkemizin barışa, birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bu günlerde, böyle hassas dini günlerimizde görevlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Yönetim kurulu üyelerimizin bizzat katılımıyla, kendi elleriyle hazırladığı aşureyi sıcak sıcak dağıttık. Sarıyerli hemşehrilerimizin aşure programımıza yoğun ilgi göstermesi bizi çok memnun etti.



Herhalde Sarıyer’de, İstanbul’da yapılan aşure dağıtımı programları arasında ilk kez sıcak aşure dağıtan biz olduk. Kültür farklılıkları bizim ayrılıklarımız değil, zenginliğimizdir. Ramazan Ayı’nda iftar, Muharrem Ayı’nda oruç açma programı düzenledik.



Şimdi de aşure dağıtımı yaptık. Bu etkinliklerimizi geleneksel hale getireceğiz. Bundan sonra da sivil toplum örgütlerine örnek olacak etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183