Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

SARIYER KAYMAKAMINDAN BÜROKRATLARA  UYARI MESAJI!

  “BİZ BÜTÜN SARIYERLİLERİ ÇOK SEVİYORUZ”

Bilgin, “Sizleri, bizlerle buluşturan, her daim bizlerle birlikte çalışan, muhtarlarımızı ve muhtarlarımızın haklarını en iyi şekilde savunan değerli başkanımıza ve muhtarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Biz iki yıldır buradayız ve bu sürede çok dost kazandık. En büyük farkımız bu. Sarıyer’i çok seviyoruz, Sarıyerli hemşerilerimizi çok seviyoruz, çalışma arkadaşlarımızı çok seviyoruz,  siyasi partilerimizin yöneticilerini ve üyelerini çok seviyoruz. Biz, bütün Sarıyerlileri çok seviyoruz,  bunu da gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz.

Sarıyer’in bir özelliği var. Ben bunu her zaman gıptayla ve gururla ifade ediyorum. Burada İstanbul’un ve Türkiye’nin birçok yerinde göremeyeceğimiz birlik ve beraberlik, hemşerilik ruhu var” dedi.

“VATANDAŞIMIZ İÇİN ÖNEMLİ OLAN İSTEDİĞİ HİZMETİ ALABİLMESİDİR

Kaymakam Bilgin, devlet dairesinde halka hizmet verirken çok dikkat edilmesi ve üstlenilen görevin en iyi ve süratli bir şekilde yerine getirilmesi gerektiğini de belirterek şöyle devam etti:

“Kendimizi halkın üstünde görmeyeceğiz. Hukuk dairesi içinde, mevzuat dairesinde olabildiğinde süratli bir şekilde vatandaşımıza hizmet sunacağız. Devlet bizleri bunun için istihdam ediyor. Bizim ayrıca koordinasyon görevimiz de var. Mahalli iadaremizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, yargıyla, vakıflarla koordinasyonu sağlamak zorundayız. Bunu da en iyi şekşilşde yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Hizmet alan vatandaşımız açısından, hizmet verenin hangi birime ait olduğu önemli değil. Merkezi idarenin herhangi biriminden veya mahalli idarenin herhangi birinden hizmet alıyor olması vatandaşımız için önemli değil. Onun için önemli olan bankonun önüne geçtiğinde bakkodan yeterince süratli ve istenilen ölçüde hizmeti almasıdır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183