Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

SARIYER KADIN VOLEYBOL TAKIMI YENİ SEZONA HAZIR..!
 Dört yıldır süper ligde mücadele eden Sarıyer Belediyesi Kadın Voleybol Takımı oyuncularının tanıtımı amacıyla düzenlenen gecede takım antrenörü Gökhan Edman, Kulüp Başkanı Semra Kartal ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç konuklara hitaben konuşma yaptı. Takımın başantrenörü Gökhan Edman yaptığı konuşmada, “Dünyanın üç önemli liginden birinde oynuyoruz. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz seneye Avrupa kupalarına katılmak. Önümüzde heyecanlı bir lig var. Tüm Sarıyerlileri maçlarımıza bekliyoruz” dedi.


Gökhan Edman’dan sonra söz alan Kulüp Başkanı Semra Kartal ise sosyal sorumluluk projesinden süper lige yükselen bir takım oluşturduklarını ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Çalışmalarımızın en büyük etkisi spor kültürü oluşturup yaşatmamızdır. Bizim için önemli olanda bu” dedi.

En son konuşmacı olarak söz alan Belediye Başkanı Şükrü Genç ise çok uzun zaman önce başladıkları maratonda, amatör ligten Süper Lige yükselen bu büyük başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Böyle bir gecede olmaktan mutluluk duyduğunu, hedeflerinin Avrupa Kupaları olduğunu belirterek tüm sporseverleri ve Sarıyerlileri Kadın Voleybol Takımının maçlarına davet etti.

Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183