Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Erdoğan Ertuğrul Bodur

Bu haber kez okundu.

Sarıyer Belediyesi 2018 Yılı Faaliyet Raporu meclisten geçti

 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç mecliste yaptığı konuşmada, “Her faaliyet raporu sunumunda söylüyorum, raporu detaylı incelemekte fayda var. Hem ne yapılıp ne yapılmadığını görmek hem de eksik veya yanlış bir şey varsa düzeltmek için. Objektif olmak gerekiyor. Bizim belediye olarak tüm projelerimizde gerçekleştirme oranımız yüzde 85’tir. Belirlediğimiz ilkeleri bir bir yaşama geçirdik. Bunları yaparken planlamayı ve bu doğrultuda çalışmayı ilke edindik” dedi.

 

TÜM ÇABAMIZ SARIYERLİNİN HAK SAHİBİ OLMASI

Sarıyer’de mülkiyet sorununun çözülmesi gerektiğini belirten Başkan Genç, “Bilindiği gibi mülkiyet sorunu Sarıyer’in en önemli sorunları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz on yılda olduğu gibi bu dönemde de bu sorunun çözümü için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm çabamız, vatandaşlarımızın yıllarca üzerinde yaşadıkları evlerinde yasal açıdan da hak sahibi olabilmelerini sağlamak. Başlattığımız çalışmalar ile ilgili her ayrıntıyı takip etmeye devam edeceğiz. Ne zaman isterseniz biz hazırız. Her zaman faaliyet raporu üzerinde konuşabilir, eksiklikler ve hatalar varsa düzeltilebilir. Sarıyer halkına özellikle söylemek istediğim bir şey var. Biz attığımız her adımı planlıyoruz. Sorumluluğumuzu yerine getirmenin rahatlığı içerisindeyiz. Dışarıdan danışmanlık almadan her şeyi kendimiz yapmayı hedefledik. Bu faaliyet raporunda çok çalışıp, alın teri dökerek yapılan hizmetler yer alıyor. Tek amacımız daha en iyiyi yapmak oldu. Bu çabamız da halkta karşılık buldu” diye konuştu.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183