Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Sarıyer Belediye Meclisi son kez..!

 

Sarıyer Belediye Meclisi’nin son oturumundaki konuşmasında meclis üyelerine teşekkür eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Parti kimliğini hiçbir zaman öne çıkarmadan, herkesin belediye başkanı olmaya gayret gösterdim. Uzanan her eli tutmanın gayreti içinde oldum” dedi.

2014 yılının Mart ayında yapılan yerel seçimlerde göreve gelen Sarıyer Belediye Meclisi’nin CHP ve AK Parti’li 37 üyesi o günden buyana her ayın ilk haftasının pazartesi ve cuma günlerinde toplanıp, gündemdeki konuları görüştü, kararlar alıp, uygulanmasını sağladı. Bu süre içinde istifa edip ayrılan, milletvekili seçilip TBMM’ye giden üyelerin yerine yedek üyelerden gelenler oldu. Bazen sert tartışmaların yaşandığı, bazen de esprili ve nükteli konuşmaların yapıldığı meclis toplantılarının sonuncusunda ise duygusal bir hava esti.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, CHP ve AK Parti meclis üyelerinin katıldığı toplantıda grup başkan vekilleri söz alarak teşekkür konuşması yaptı. Meclis Başkanı Hüseyin Coşkun’un yönettiği toplantıda meclis üyelerine teşekkür eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Bir çalışma döneminin sonuna geldik. İkinci dönemi bitirirken, herkesin belediye başkanı olmaya gayret gösterdim. Parti kimliğini hiçbir zaman öne çıkarmadan uzanan her eli tutmanın gayreti içinde oldum. Bütün çalışma arkadaşlarım da aynı anlayış içinde çalıştılar. Bir belediye başkanı, yörenin en iyi şekilde hizmet aldığı bir konuma getirilmesini ister. Başarılı olup olmaması halkın takdirindedir. Bir karne gibi her seçimde tezahür edilir. Sandıktan çıkan her türlü karara saygılıyız. Bu demokrasinin temel kaynağıdır. Elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalıştık” dedi.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183