Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi Son dakika son dakika haber haberler

Bu haber kez okundu.

Şampiyonlara balık dopingi

  U-14 Gençler Liginde mücadele eden ve 13 maçta galip gelerek şampiyonluğunu ilan eden Beylikdüzüspor genç takımı Balıkçı Kenan’ın Yaşam Vadisi Tesisleri’nde kutlama yaptı.

ENERJİ DEPOLADILAR

Galibiyetlerini sürdüreceklerini söyleyerek iddialı konuşan genç takım oyuncuları; Balıkçı Kenan Balcı’nın ev sahipliğinde balık yiyerek önümüzdeki yeni maçlar için enerji depoladılar. Genç oyunculara; Beylikdüzüspor Kulüp Başkanı Ömer Küçüksarı ve Antrenörler; Mustafa Tanrıkulu, Murat Akbal ile kulüp yöneticileri de eşlik etti.

DENİZ CANLILARI MÜZESİNİ GEZDİLER

Kendisi de Beylikdüzüspor’un Yönetim Kurulu Üyesi olan Balıkçı Kenan Balcı, verdiği balık ziyafetinin ardından genç sporculara Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni gezdirdi. Oyuncular ve kulüp yöneticilerinin şampiyonluk anısına hatıra fotoğrafları çektirdiği kutlamalar coşkulu görüntülere sahne oldu. Kenan Balcı, şampiyon gençleri kutlayarak, takıma her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Senay BADUR-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183