Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek gündem haber temsil

Bu haber kez okundu.

Şampiyonlar Belli Oldu

 BÜYÜKÇEKMECE- İstanbul’un en güzel sahilinde gerçekleşen turnuvaya 144 sporcu katıldı. 10 kişilik hakem heyeti ve teknik heyetlerin görev aldığı karşılaşmalara izleyiciler yoğun ilgi gösterdiler. 15 Temmuz 2018 tarihinde başlayan turnuvada, 13 – 14 yaştan elit kategoriye kadar her gruptan 32 erkek takımı ile 16 kız takımı boy gösterdi. 3 Ağustos 2018 Cuma günü sona eren Büyükçekmece Beach Voley CUP 2018’in ödül töreni Ari ve Asya’nın mini konserleri ile renklendi. Derece girenlere kupa, madalya ve ödülleri; İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Şahin, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Meclis Üyeleri Tarık Erdoğan, Cemal Kaya ve Ersel Yazıcı tarafından takdim edildi.

Büyükçekmece Becah Volley CUP’ta kızlarda BVA (Büyükçekmece Voleybol Akademi) 1., Olimpia Spor Kulübü 2., BVA 3. olurken erkeklerde ASSU 1., BENETO 2., Kungfu Pandalar takımı 3. olarak kürsüde yerlerini aldılar.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183