Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Sahilde Yılanları Gören Şok Oldu

 

Naip Barajı'nın ayda iki defa açılması ile dereye verilen sular yüzünden Naip ve çevre köylerden gelen   lağım akıntıları Süleymanpaşa ilçesine bağlı Kumbağda bulunan TESKİ Arıtma Tesisleri’nin de yetersiz gelmesi ile birlikte taşmaya başladı. Taşmaların sonucu denize dökülmeye başlayan lağım suları ile birlikte sahile yılanlarda vurdu. Geçtiğimiz haftasonu insanlar sahilde güneşlenip yüzerken birden bire etrafa  pis bir koku yayılması ile herkes şaşkınlık içinde kaldı. Bu yetmezmiş gibi kumsalda yılanları gören aileler çığlıklar atarak çocuklarını telaş içerisinde denizden çıkardı ve kaçmaya başladı.

‘’İŞLETMELER ŞİKAYETÇİ’’

Sahilde işletmesi bulunan Anadolu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Naif Çetin yaptığı açıklama da, " Burası adeta kanayan bir yara haline geldi. Defalarca Büyükşehir belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Teski Genel Müdürü ile görüştük. Her defasında tamam yapacağız, helledeceğiz diyorlar ama  hala atılan bir adım yok. Burada insanların sağlığı ile oynuyorlar. Bu gidişle korona virüs değil ama insanlar burada kolera, veba, verem olacak" dedi.

YILANLAR SAHİLE VURDU

Çağlar Pansiyonun işletmecisi Çetin, "Misafirlerimiz deniz kenarında güneşlenirken ve çocukları denizde yüzerken birden çığlıklar atarak koşuşturmaya başlayınca gördüğüm manzara gerçekten korkunçtu. Dere yataklarından gelen pislikler etrafta kokular saçarak denize hızla akıyor,yılanlar ise kumsalda  dolaşıyordu. Bunu görenler ise haklı olarak tesisimizi terkedip, hatta Kumbağ’dan kaçmaya çalışıyorlardı. Ben maddi zararımdan geçtim, asıl burada insanların sağlıklarını hiçe sayanlar bu sorumsuzlukla nasıl huzur içinde yatıyorlar ona şaşırıyorum. Başta Sayın Valimize, sayın Kaymakamımıza sesleniyorum .Lütfen bu güzel sahilimize sahip çıkın ve insanların sağlıkları ile oynayan sorumlular hakkında yasal işlem başlatın"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183