Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran Büyükçekmece Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Sağlıklı yaşam kültürü oluşturulacak

 Beşiktaşlılara ücretsiz hizmet verecek olan Sağlıklı Yaşam Merkezi, Cihannuma Mahallesi’nde hizmete açıldı. Tıbbi Obezite tedavisinin yapılacağı merkezde görev alan doktor öncelikle merkeze gelen vatandaşların tıbbi muayenesini yapacak. Eğer doktor gerek görürse sağlıklı kilosuna kavuşmak isteyen kişilerden tetkiklerini isteyecek ve gerekirse tedavisini düzenleyecek. Merkezde doktordan sonra diyetisyende vücut analizleri yaparak kişinin diyetini düzenleyecek. Son aşamada spor yapması uygun görülenler spor eğitmeninin belirlediği program doğrultusunda salonda spor yapacak. Merkez Beşiktaşlılara ücretsiz olarak hizmet verecek. Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin açılış törenine, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş muhtarları, meclis üyeleri, çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi ilk sözü alan Beşiktaş Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Yadigar Baylan, "Günümüzün çok önemli sorunlarından bir tanesi obezite. Biz sağlıklı bir yaşam kültürü oluşturmak amacıyla böyle bir merkezi açıyoruz. Hepiniz geldiğiniz için çok teşekkür ederim" dedi.





‘Tam teşekkülü hastanemiz bitmek üzere’

Açılış töreninde sağlıklı yaşam için vatandaşların yaşamlarına önem verdiklerini belirten Beşiktaş Belediye Başkan'ı Murat Hazinedar," Çamaşırhane, Halk Eczanesi, ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’mizin ardından yapımı devam eden tam teşekkülü hastanemizi açmaya hazırlanıyoruz. İnsan için en önemli unsurlardan biri sağlıktır. Tüm başarılarımızın temelinde sağlık var. Kent yaşamı insanlar için zor. Hayat belli ölçülerde kentli için kolay ama olumsuz yanında var. Beslenme sporun bile önündedir. İyi beslenirseniz gece uykuda bile spor yapıyor vücut. Umarım Beşiktaş, iyi beslenen spor yapan insanlar olarak buradan daha az faydalanır. Böyle bir merkezi bir de Ortaköy'de kurmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.



Hazinedar daha sonra Abbasağa Muhtarı Yüksel Ağat ve Arnavutköy Mahalle Muhtarı Sedef İrteş ve beraberindekilerin birlikte Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin açılışı gerçekleştirerek, merkezin doktorları eşliğinde tartıya çıktı. Ardından spor salonuna geçerek spor aletlerini denedi. Açılış sonrası muhtarlarla kısa bir sohbet eden Hazinedar, ‘Buranın ilk müşterisi siz olun’ dedi. Açılışa Beşiktaş Belediyesi Meclis Başkanvekili Tahir Doğaç ve Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Örnek'te katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183