Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

‘Sağlıklı Nesiller Yetiştireceğiz’

 

SARIYER- Gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkıda bulunak amacıyla hayata geçirilen Yaz Spor Okulları projesi bu yıl da yüzme, basketbol, voleybol, futbol, kız futbol, atletizm, jimnastik, tekvando, karate, judo ve kickboks olmak üzere 11 branşta hizmet verecek. 10 yılda 23 bin 500 çocuğa ulaşan Yaz Spor Okulları’nda uzman eğitmenler eşliğinde, seçtikleri dalda spor yapma imkanı bulan çocuklar, yaz tatillerini yararlı bir ortamda geçirme imkanı bulacak.

 

MİNİKLERİN ‘GENÇ’ SEVGİSİ

 Çayırbaşı Stadyumu’nda yapılan Yaz Spor Okulları’nın açılış töreni bir şölene dönüştü. Ekranların sevilen sunucusu Ali Tınaz’ın sunuculuğunda gerçekleşen organizasyon bando gösterisiyle başlayarak, çocukların kortej yürüyüşü ile devam etti. Bando grubu ve show gösterisiyle coşkunun doruğa çıktığı törende Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, miniklerin sevgi gösterileriyle karşılandı.

 

‘KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUYACAĞIZ’

 Çocukları ve aileleri selamlamak için sahneye çıkan Belediye Başkanı Şükrü Genç, belediyenin en büyük projesinin sağlıklı ve eğitimli çocuklar yetiştirmek olduğunu belirtti. Başkan Genç, “Sizler, bizlere güvendiniz ve çocuklarınızı emanet ettiniz. İki ay sonrasında bu işe gönül vermiş tüm arkadaşlarımla birlikte sizlere çok sağlıklı çocuklar vereceğimizin sözünü veriyorum. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bulduğumuz her boşluğu yeşil alan yapacağız ve onları spora teşvik edeceğiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183