Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika haberler son dakika haber Kelamdan Kaleme

Bu haber kez okundu.

Rüya Reklam, bu yıl %15 büyüme hedefledi, yatırımlarda hızını kesmedi

 Rüya Reklam Yönetim Kurulu Başkanı Halil Saraç, “90 yıllarda bu iş, sanatkarların, eli bu işe yatkın olan ve fırça tutanların yaptığı bir işti. Sonra folya kesim ploterlar ile iş teknolojiye dönmeye başladı. Ardından, dijital baskıyla beraber, sektörün önü ve ufku açıldı. Günümüze gelindiğinde ise, bizler sanayici olduk ve tesislerimiz ciddi bir sanayi kuruluşu haline geldi. Bugün bu işi yapabilmek için, çok iyi alüminyum, metal işleme, boyahane, marangoz tesislerine sahip olunması, ileri teknolojide dijital makine parkurunun olması ve yetişmiş insan kaynağının bulunması gerekiyor” dedi.

 

İşine yatırım yapan, teknolojiye uyum sağlayan firmalar büyümeye devam eder

 

İşe ve teknolojiye yatırım yapmanın önemine işaret eden Rüya Reklam Başkanı Halil Saraç, şunları söyledi: “1990’lı yıllarda, İstanbul İkitelli Organize Sanayi bölgesinde küçük bir atölye ve ekiple başlayan yolculuğumuz, bugün Arnavutköy'de 6 bin metrekarelik tesisimizde devam ediyor. Finans, bankacılık, telekomünikasyon, sigorta başta olmak üzere, her sektörden firmalara hizmet veriyoruz. İşletmelere tavsiyem şudur ki; işine yatırım yapan, işini büyüten, teknolojiye uyum sağlayan herkes; hem cirosunu, hem kapasitesi, hem üretimin sahalarını arttırır. İşe yatırım yapmazsanız ve teknolojiyi takip etmezseniz, büyüyemezsiniz” diye konuştu.

 

Büyüme yolculuğumuz devam edecek, yatırımlar sürecek

 

Reklamcılık sektörünün geleceğinin iyi olduğunu ve pastanın her geçen gün büyüdüğünü anlatan Rüya Reklam Satış ve Pazarlama Direktörü Selman Saraç, şunları kaydetti: “Hemen hemen tüm sektörlere, çok geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veriyoruz. Tesisimizde, demir işleme, elektrik, marangozhane, boyahane, dijital baskı, araç kaplama gibi tüm birimler bulunuyor. Günümüzde şirketler, kendilerini en iyi şekilde tanıtmayı istiyorlar. Bu noktada, daha teknolojik ve katma değeri yüksek ürünleri talep ediyorlar. Örneğin, geçmişte sadece saç üzerine tabela yapılırken, bugün alüminyum, ahşap gibi tüm malzemelere baskı yapılıyor. Rüya Reklam olarak, bu yıl başarılı bir yıl geçiriyoruz. Bu yıl ortalama %15, gelecek yıl %20 büyüme hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183