Öne Çıkanlar ezgi dış cephe boyamaları yan fülüt bulut halay

Bu haber kez okundu.

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu’ndan Hakan Ataklı’ya tam destek

Kendisi de Rumeli Balkan göçmeni olan CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Ataklı’ya hemşerilerinden destek geldi.

6 Aralık perşembe günü Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu genel Merkezi’nde düzenlenen toplantıda Federasyon Başkanı Kamuran Atakan, Rumeli Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (RUBASAM) Başkan Vekili ve AVRASYABİR Vakfı Danışma Kurulu üyesi Süheyl Çobanoğlu ve federasyon yöneticileri ile bir araya gelen Hakan Ataklı, hemşerilerinden tam destek aldı.
Seçim sürecine ilişkin karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda Ataklı’nın Esenyurt’taki tek göçmen aday adayı olduğuna dikkat çeken Federasyon yöneticileri Ataklı’nın adaylaşmasını arzu ettiklerini belirterek destek açıklaması yaptılar.

ATAKLI: “MAZBATAMLA BİRLİKTE FEDERSYONU ZİYARET EDECEĞİM”

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu’nun kurucularından olan ve 2. Dönem Başkanlığını da yapan emekli albay Süheyl Çobanoğlu, “Tüm Türkiye’ de, İstanbul’ da Rumelileri ve Balkan Türklerini temsil eden tüm hemşehrilerimiz bizleri yüceltir. Esenyurt’ta da hemşehrimiz Ecz.Hakan Ataklı’ nın adaylığından gurur ve onur duyuyoruz. Hakan Ataklı’ nın Türkiyenin en büyük siyasi partilerinden CHP içerisinde Esenyurt ilçesinde bir Rumeli çocuğu olarak tüm Rumeli Balkan ve Trakya kitlesini temsil etmesini önemli buluyor ve kendisine teşekkür ediyoruz. Rumeli Balkan ve Trakyalıların Esenyurt, İstanbul ve hatta Türkiye’deki seçmen sayısının yadsınamayacak sayıya eriştiği, birçok ilçede olduğu gibi Esenyurt’ta da seçim sonucunu belirleyici düzeyde olduğu açıktır.

Geçen dönemden bu yana başarılı çalışmalara imza atmış, Esenyurt için ortaya koyduğu projelerle, sahada yaptığı çalışmalarla, halka dokunuşları, mesleği gereği halka yakınlığı, hatta halkın içinden biri olması nedeniyle adından çokça söz ettiren saygıdeğer hemşehrimiz Hakan Ataklı’nın, bu defa Esenyurt’ta Cumhuriyet Halk Partisinden adaylaşmasını, Esenyurt’ta Rumelili bir Belediye başkanı olmasını umut ediyorum. Kendisini yürekten destekliyor ve başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

“ESENYURT BELEDİYESİ’NE CHP FLAMASINI ASMAK İSTİYORUM”

Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Ataklı ise, “Sayın komutanımın, başkanımın takdir ve övgü dolu sözleri şahsımı onore etmiştir. Rumeli Balkan ve Trakya seçmenini Esenyurt’ta temsil etmekten ben de onur ve gurur duyuyorum. Hedefim adaylaşıp Esenyurt Belediyesine CHP flamasını asmak ve bu onuru tüm Esenyurtlulara yaşatmaktır. İnanıyorum ki bu dönem CHP’nin hem Esrnyurt’ta, hem İstanbul’da, hem de Türkiye’de yükseliş ve çıkış dönemi olacaktır. Esenyurt’taki Trakya Rumeli ve Balkan seçmen sayısı ve Rumelilerin kitlesel, blok olarak adaya oy verdiği dikkate alındığında Esenyurt’ta CHP olarak değişim yaratmak çok da zor değildir. Adaylığı alıp seçimi kazandıktan sonra mazbatamla birlikte federasyonumuzu ziyaret edeceğimi bilmenizi ister, saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.


HAKAN ATAKLI’YA DESTEĞİMİZ TAM VE AÇIKTIR”

Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Kamuran Atakan da Hakan Ataklı’ya tam destek verdiklerini söyledi. “Sayın Hakan Ataklı’nın azim, inanç ve kararlığı ve ayrıca güzel sözleri için çok teşekkür ediyoruz” diyen Atakan, “Rumeli Balkan Federasyonu olarak Esenyurt bölgesinde tek göçmen aday olarak sahaya çıkan ve bizleri onurlandıran Hakan Ataklı’ya desteğimiz tam ve açıktır. Kendisinin adaylaşıp Esenyurt’ta Rumelili bir Belediye başkanı olacağını yürekten umut ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183