Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Rezidans’a Yer Var  Otopark’a Yer Yok

 

Bilindiği gibi Küçükçekmece Belediyesi’nin eski binasının bulunduğu D-400 Karayolu kenarındaki boş alana rezidans yapılmasına karar verilmiş, alınan karar Küçükçekmece halkı tarafından tepki ile karşılanmıştı. Kısa süre önce temelleri atılan rezidans inşaatının iskelet çalışmaları tüm hızıyla sürerken, alanda bulunan ve İSPARK tarafından işletilen otopark alanı da işlevini yitirdi. Haftalar önce etrafı demir bariyerlerle çevrilen alanda artık araç giriş çıkışı yapılamıyor.


PARK ALANI KALMADI

Yayların da sıklıkla kullandığı alanın tamamen kapatılmış olması vatandaşların tepkisine yol açarken, araçlarını park edecek yer bulamayan araç sahipleri ise araçlarını yol kenarlarına park etmeye mecbur kaldı. Sefaköy’de zaten var olan oto park alanı sıkıntısının daha da arttığını dile getiren vatandaşlar, “Madem böyle bir çalışma yapılıyor o zaman bizler için alternatif park alanı oluşturmaları gerekmez miydi?” diyerek şikayetlerini dile getirdiler. Yetkililerin ise özellikle mahalle aralarında park edilmesinden kaynaklanan çirkin görüntüye nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor.

Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183