Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Rektör Alma, Iğdır Organize Sanayi Bölgesini Ziyaret Etti

 Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Müdürü Hakan Aras, Iğdır Ticaret Odası Başkanı Kamil Arslan ve Ticaret Sanayi Odası Meclis Üyesi Efkan Aydın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Rektör Alma; Üniversite- Sanayi işbirliğini çok önemsediklerini belirterek, bu maksatla ziyareti yaptıklarını söyledi.

Rektör Alma sözlerine devamla; bölgenin dinamiklerini harekete geçirmede üniversiteler ve sanayinin birlikte projeler üretmesinin, yeni sinerjilerin ortaya çıkarılması açısından son derece önemli olduğunu, bu maksatla büyük bir gayret içinde olduklarını belirtti.

Rektör Alma, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi içinde eğitim için ayrılan ve üniversitemizin öğrencilerine staj imkânı sağlayacak alanlarda incelemelerde bulundu.

Olumlu bir havada geçen ziyaret, OSB içerisindeki bazı tesislerin ziyaret edilmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183