Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Ramazan Musuki İle Sona Erdi

 

BEYLİKDÜZÜ- Bir ay boyunca Beylikdüzü halkına dopdolu bir Ramazan içeriği sunan Beylikdüzü Belediyesi, son düzenlediği etkinlikle nostaljik bir veda yaptı. Bu kez Yaşam Vadisi Sahnesi’nde Beylikdüzü Musiki Derneği’nin verdiği konser vardı. Şef Oğuzhan Bolbol’un yönetiminde başlayan konserde; sevilen makamların unutulmaz Türk Sanat Müziği parçaları icra edildi. Musiki korosu, izleyicilerinden büyük beğeni aldı.

 

‘DAHA HUZURLU BİR İLÇE OLSUN’

 Sanatçılara çiçek takdiminde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Koromuzun çok keyifli konserli oluyor. Musiki ve elbette sanatın her alanı insana büyük keyif katıyor. Beylikdüzü'nde böylesine değerli çok sayıda şahsiyet var. Belediye kursiyerlerimiz yeteneklerini ortaya koyarak çok güzel işler yapıyorlar. İlçemiz daha keyifli, daha huzurlu bir ilçe olsun. Tüm temennimiz bu. Müzik bizi birleştiriyor.Toplum adına güzel işler yapan herkesin alkışlanması lazım. O yüzden bu akşam buradayız." şeklinde konuştu.

 

‘GÜZEL BİR BAYRAM OLSUN’

 İstanbul'un en keyifli köşelerinden birinde, Beylikdüzü'nde, Yaşam Vadisi'nde Ramazan aktivitelerinin yapıldığını söyleyen Başkan İmamoğlu, "Bugün, Ramazan'ın son günündeyiz. Belediyemiz olarak bu huzurlu ayın dinlenmek ve dinlemek, arınmak ve aydınlanmak tarafını iyi yönettiğimizi düşünüyorum. Ramazan'ın finalini de musiki koromuz başarılı şekilde yaptı. Dilerim ki üç gün boyunca doya doya bir bayram yaşarız. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum" ifadelerinde bulundu.


 Kent YAŞAM

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183