Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan memur Türkiye Atletizm Federasyonu nikah sarayı

Bu haber kez okundu.

Polat: ‘Çaputçular’ Dönemi Sona Erecek

 

İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat seçim çalışmaları kapsamında tekstil işçileri ile bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini diledi. Kendisi de tekstilci ve aynı zamanda ‘Polat Tekstil’ Yönetim Kurulu Başkanı olan Özdemir Polat, tekstilciere hitaben yaptığı konuşmasında, “Seçildiğim taktirde tekstilcilerin yaşadığı sorunları meclis gündemine getirmek için elimden geleni yapacağım. İktidar olduğumuz taktirde sorunlarınızın çözülmesi için üzerime düşen tüm görevleri yerine getireceğim” dedi.


‘TEKSTİLCİ ‘ÇAPUTÇU’ DEĞİLDİR’

Ziyaretleri kapsamında başta Küçükçekmece’de bulunan Dilek Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Ayaz ile bir araya gelerek tekstilcilerin sorunlarına yönelik bilgi alışverişinde bulundu. Ardından Müslüm Ayaz ile beraber Dilek Tekstil çalışanları ile firma önünde buluşan Özdemir Polat, adeta mini bir miting yaparak tekstil çalışanlarına seslendi. Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan Polat, bugüne kadar tekstilcilerin sorunlarını kimsenin dile getirmediğini belirterek, “Sizlere söz veriyorum, eğer güçlü bir şekilde meclise girersek Tekstil sektörünü TBMM gündemine taşıyacağım. Sizlerin sorunlarına birinci elden çözüm bulacağım” diye konuştu. Polat devamında, “Ben uzun yıllardan beri bu sektörün içindeyim. Sektörün sorunlarını ve çalışanların taleplerini en iyi bilen insanlardan biriyim. Mevcut iktidarın üretime dayalı bir politikası olmadığı için tekstilcilere ‘çaputcular’ demesi tüm tekstilcileri olduğu gibi beni kırmış, gururuma dokunmuştur” diye konuştu.

‘ÜRETİMİN KAHRAMANLARISINIZ’

Tekstil sektörünün Türkiye’nin vazgeçilmez sektörlerden biri olduğunu belirten Polat, “Tekstil sektörü içerisinde Türkiye, bu söktörün mercedesi konumundadır. Ancak iktidar, dışa bağımlı olmayı o kadar içselleştirmiş durumdadır ki tekstil sektöründe de dışa bağımlı hale gelmemizi istiyor. İktdar çevrelerinin dediği gibi tekstil ‘çaputçular’ değildir. Bu sektörde binlerce çalışan var ve bu çalışanlar Türkiye’nin üretim sektörünün ana kahramanlarıdır” sözlerini kullandı.

‘GÜÇLÜ TEKSTİLCİLER DÖNEMİ BAŞLAYACAK’

İYİ Parti’nin seçimlere katılması ile beraber Türkiye siyasetinin yeni bir sinerji kazandığını kaydeden Polat, “Bugün İYİ Parti seçimlere girmeseydi ülkede ‘seçim heyecanı’ diye bir şeyden söz etmek mümkün değildi.  Yoksa, Ak Parti eliyle koymuş gibi seçimi kazanırdı. O nedenle 24 Haziran seçimleri hayati derece önemli bir seçimdir. Dileğimiz kim kazanırsa kazansın, seçimim adil bir düzen içerisinde yapılması ve hak edenin kazanmasıdır” dedi. Seçildiği taktirde tekstil sektörüne öncelik vereceğini dile getiren Polat, “Meclis’e güçlü bir şekilde girmemiz taktirinde tekstilcilerin sorunlarını birebir çözeceğime söz veriyorum. Ancak gücümüz el vermediği taktirde bu yapmamız mümkün değil, onun  için meclise güçlü girmemiz gerekiyor. Bu açıdan da destekleriniz bizler için çok önemli. Allah izin verirse iktdarın dediği ‘çaputçular’ dönemi bitecek ‘güçlü tekstilciler’ dönemi başlayacak” ifadelerini kullandı. Dilek Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Ayaz ise, “Tekstilcilerin desteği Özdemir Polat’ın arkasında olacaktır” ifadelerini kullanarak Polat’ı mecliste görmeyi dilediklerini belirtti.

SORUNLARI VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Dilek Tekstil’in ardından Özkardeşler Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Tuncay, Kafkas Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Atabey, SÜER Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Atabey, Güneş Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Beyazıt, Ciba Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tuncay ve Serkan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Tayfun’u da ziyaret eden İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat, buralarda da tekstil işçileri ile bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Tekstilcilerle buluşmasının ardından Küçükçekmece Ebu Talip Camii’nde vatandaşlara iftar yemeği veren Özdemir Polat, burada yaptığı konuşmasında iftar yemeklerinde siyaset konuşulmasını doğru bulmadığını ifade ederek, “Tek dileğim ülkemiz huzur ve barış ortamı içerisinde bir seçim süreci geçirsin. 24 Haziran’dan sonrada ülkemiz mutlu, huzurlu bir ülke olsun” dedi.  Gerçekleşen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken İYİ Parti Küçükçekmece, Başakşehir ilçe başkanlıkları başta olmak üzere bazı İYİ Parti vekil adayları da iftara katılan isimler arasında yer aldı.

Bilal ÇIĞRIM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183