Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece Büyükçekmece Belediyesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız

Bu haber kez okundu.

Pendik’te Biyoloji Sempozyumu gerçekleştirilecek

 

300’e yakın biyoloji gönüllüsünün dinleyici olarak katılacağı sempozyuma Dr. Öğretim Üyesi Mine Gül ŞEKER Parlayan Bakteriler ve Biyoteknolojide Kullanım Alanları,  Doç.Dr. İbrahim AKALIN  Hücresel ve Genetik Tedaviler ve  Onkolog Dr.Yavuz DİZDAR Hücresel ve Genetik Tedaviler konularında gerçekliştirecekleri konferanslarla katkıda bulunacaklar. Açılış programı 20 Nisan Cumartesi günü saat 10.00; kapanış ve protokol konuşmaları ise 21 Nisan 2019 Pazar günü saat 15.00’te okul kampüsünde gerçekleştirilecek.

 

Sempozyum programı şu şekilde gerçekleşecek:

 

 

20 Nisan Cumartesi  öğrencilerin bildiri sunumları 4 oturum, 8 başlık, 32 bildiri şeklinde toplam 40 öğrenci tarafından yapılacak.

 

21 Nisan Pazar 09.30-14.30 saatleri arasında davetli akademisyenler konferans verecekler.

 

 

Sempozyumu siz saygıdeğer basın mensupları davetlisiniz.

 

 

Tarih: 20-21 Nisan

 

Açılış Saati: Saat 10.00 (Cumartesi)

 

Yer: Yenişehir Mah. Fehim Sok. No 3 Atlantis AVM Arkası Kurtköy Pendik İstanbul

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183