Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt bulut ezgi halay

Bu haber kez okundu.

‘Partiler üstü adayım’

 Henüz yaklaşan bir seçim olmamasına karşılık aday olarak belediye başkanlığında yarışacağını söyleyen Karayiğit, "Partiler üstü Bahçelievler Belediye Başkan adayıyım" dedi.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Galip Karayiğit, "Bahçelievler yıllardır partilerin tarlası gibi  meydan savaşına dönüşen bir yer oldu. Her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Bahçelievler’de bu defa mağdur olan vatandaş kazanacak” dedi.

Referandum sürecinde yaptığı "Hayır" çalışmalarıyla bilinen Şirinevler Muhtarı Galip Karayiğit, o dönemki açıklamasında asıl önemli olanın ülkenin nasıl tamir edileceği konusunda projelerin üretilmesi gerektiğini söylemiş, ilçenin mülki amirlerinin korktuğunu ve irade koyamadığını da ifade etmişti.

Yakın tarihte düzenleyeceği basın açıklamasıyla, kamuoyunun merak ettiği tüm soruları cevaplayacağını söyleyen Şirinevler Muhtarı, Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Galip Öztürk, "Bu sefer partilerin istediği gibi değil, vatandaşın istediği gibi yöneteceğiz" ifadesini kullandı.

Selvi Sarıtaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183