Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Parklar yaza hazırlanıyor

 Çatalca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ilçenin muhtelif alanlarında başlattığı yenileme çalışmalarında birçok park elden geçirilirken çoğu parka da yeni hizmetler getiriliyor. Mevcut parkları daha verimli kullanabilmesi için yürütülen çalışmalarda, vatandaşlardan gelen taleplerde dikkate alınıyor.
BİNKILIÇ PARKI’NA KAFE
Çalışmalar kapsamındaBinkılıç Mahalle parkına içerisine umumi tuvaletin de bulunduğu 70 metre kare büyüklüğünde bir kafe yapımına başlandı. Kafenin tamamlanmasının ardından ön tarafında sert zemin düzenlemesinin yanı sıra açık alan oturma alanı yapılacağı da öğrenildi.



TAYFUN TOPÇU PARKI’NA DÜZENLEME
Çatalca halkından gelen talepler doğrultusunda Tayfun Topçu Parkı’nda yenileme çalışmalarına başlayan ekipler,mevcut büfeyi kaldırarak yerine modern bir kafe yapımına başladı. Parkın eskiyen sert zemin ve oyun grubunu yenileyecek olan ekiplerin yeni oturma alanları da oluşturacağı bildirildi.


Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Kestanelik ve Belgrat mahallelerinde de yöresel ürünler satış alanları oluşturarak Çatalcalıların ürünlerini pazarlamasına yardımcı olacağı da edinilen bilgiler arasında.Senay BADUR-Kent Yaşam
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183