Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Özlem Kutbay; Girmedik Ev, Çalmadık Kapı Bırakmayacağız

‘SİYASET, KAHVE KÜLTÜRÜYLE OLMAZ’

Tokatlı olsam da 25 yıl Doğu, Güney Doğu ve Akdeniz bölgelerinde yaşadığını söyleyen Özlem Kutbay, “Halkın nabzını iyi yoklayabileceğime inanıyorum” dedi. Siyaset yapmanın da incelikleri olabileceğini ifade eden Kutbay, “Kahve kültürüyle siyaset yapmak bizim işimiz değil, biz insanların evinde; açlığını, yokluğunu, yerinde tespit ederek insanları anlama taraftarıyız, Arnavutköy’de girmedik ev, çalmadık kapı bırakmayacağız, eğer bana bu görev verilirse sonuna kadar mücadele edeceğim” dedi.

KADIN OLMAK ZOR OLABİLİR’

Kadın aday olarak burada bulunmanın birçok açıdan önemli olduğunu söyleyen Kutbay, “Kadın olmak zor olabilir. Avantajlarını, dezavantajlarını iyi değerlendirmek ve iyi analiz yapmak lazım. Aslında kadın olarak insanlara ulaşmanın daha kolay olabileceğine inanıyorum” dedi.

‘BİZ HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ’

Bizler CHP olarak herkesi kucaklayacağız diyen Özlem Kutbay, “Her ilçede ve mahallede çok seslilik olmalı, meclis üyesi arkadaşlar her partiden seçilmeli, yaş sınırı ve cinsiyet ayrımı olmamalı, bunlar bizi biz yapan değerlerdir” şeklinde konuştu. TUĞÇE HUY/KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183