Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS

Bu haber kez okundu.

Özgül Özkan Yavuz, Kadıköy manifestosunu açıkladı

 Şehircilik ve kalkınma alanındaki 23 yıllık tecrübesiyle, yaşadığı Kadıköy’e hizmet etmek için yola çıktığını belirten Yavuz, “Kadıköy’ün tarihi ve kültürel mirasını korumak için, bir yandan tarihi ahşap evlerin ve Kadıköy’ün çeşmelerinin restorasyonunu yaparkan,  bir yandan da Kadıköy’ün elli yıllık lokantalarını ve pastanelerini yani Kadıköy’ün tüm markalarını koruyacağım. Tarihi doğal ve kültürel değerlerin korunarak ön plana çıkarıldığı Kadıköy’ü uluslararası turizmle buluşturacağız. Anadolu yakamızın başkentini ilçemize yeni bir soluk getirip İstanbul’a gelen turistlerin rotasına mutlaka Kadıköy’ü ekleyeceğiz. Kadıköy’e sadece turistleri getirmeyecek, onları Kadıköy’e hayran bırakacağız” dedi.

Kadıköy’de kuracakları girişimcilik ve kariyer merkezleriyle işsiz gençleri iş sahibi yapacaklarını, işletme sahiplerine de kendilerini geliştirme fırsatı sunacaklarını belirten Yavuz, “Kadıköy’de girişimci ruhu canlandıracağız. Ücretsiz eğitim desteğiyle robotik kodlamadan bilgisayar programcılığına, resimden müziğe, dil kurslarından grafik tasarıma, danstan spora kadar pek çok alanda ücretsiz sertifikalı eğitim imkanları sunacağız. Geleceğin Elon Musk’larını Kadıköy’den çıkaracağız” şeklinde konuştu.

​​​​​​​



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183