Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Özdemir Polat Vekillik Yolunda

 

24 Haziran seçimlerine bir ay kala partiler adaylarını açıkladı. Aday listelerinin basına sızmasıyla başlayan değerlendirme süreci partilerin kesin aday listelerini YSK’ya teslim edilmesiyle yerini matematiksel hesaplara bıraktı.İstanbul 3. Bölgede seçmen sıralamasında olan Kars, Ardahan ve Iğdırlı vatandaşlar partilerde nasıl temsil hakkı bulacaklarını merakla bekliyorlardı. AKP, CHP ve MHP’de ilk 8’de temsil hakkı bulamayan Kars, Ardahan ve Iğdır’lı seçmenin yüzünü İYİ Parti güldürdü. İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener Kars’lı işadamı Özdemir Polat’ı 3.Bölge 7. sıradan aday gösterdi.


‘HER ŞEY İYİ OLACAK’

Konuyla ilgili ilk açıklamayı gazetemize yapan Özdemir Polat duygularını şu sözlerle dile getirdi; “Yıllardır hem iş, hem sosyal hemde siyasi yaşamım içinde bölge insanımızla yakın diyaloglar içinde bulundum. Genel Başkanımız sayın Akşener ve parti yönetimimizin verdiği görev ile de 7. sıradan aday oldum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Partimizin bölgede önemli bir konumda olduğunu biliyorum. İktidara giden yolda partimize sunacağımız katkı oldukça önemli. Bu nedenle gerek doğduğumuz ve köklerimizin bağlı olduğu yer olan Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşehrilerimi gerekse doyduğumuz, acısıyla tatlısıyla bir hayatı birlikte paylaştığımız tüm İstanbullu hemşehrilerimi bu mücadelemize destek vermeye çağırıyorum. İyi Parti iktidarında herşey İYİ olacak”

 

Kent YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183