Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

Öykü yarışmasına son katılım 19 Nisan..!

 

Her yıl “Sarıyer Edebiyat Günleri” kapsamında düzenlenen ve çok sayıda edebiyatseveri bir araya getiren yarışmada birbirinden yetenekli katılımcılar ödüllendiriliyor. Seçici Kurul’da İbrahim Balcı, Halil Genç, Zeynep Oral, Tuncay Dağlı, Cafer Hergünsel, Özcan Karabulut, Ayşegül Tözeren, Bilge Karaduman ve Murat Gürbüz’ün bulunduğu yarışmaya adaylar ortaokul, lise ve yetişkinler kategorilerinde birer öykü, yetişkinler kategorisi öykü kitabı dalında da bir öykü kitabıyla katılabilecek. Öykü konusunun serbest olduğu yarışmada üç kategoride ilk üçe giren öykülere ödül ve mansiyon, dördüncü kategoride “Fakir Baykurt Öykü Kitabı Ödülü” verilecek.

Son başvuru tarihi 19 Nisan 2019 olan yarışmanın sonuçları 09 Eylül 2019 tarihinde açıklanacak. Kazanan öykülerin sahipleri www.sariyer.bel.tr sitesinde yayınlanacak.

İLETİŞİM:   Çağrı Merkezi: 444 1 722/ Özcan AYDIN Dahili:3313

E- Posta: [email protected]     Web: www.sariyer.bel.tr

Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183