Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Öngel’den Anner Günü Sürprizi

BEYLİKDÜZÜ-Royal Ev Aletleri Fabrikası’nın imtiyaz sahibi Gökhan Öngel Türkeş, önceden planlanan Anneler günü kutlamasında çok sayıda anneyi ağırladı. Beylikdüzü MAYA MARİN’de gerçekleşen anneler günü kutlamasına katılan anneler ile tek tek ilgilenen Öngel, hem anneleri kendi eliyle besledi, hem de ellerini öperek dualarını istedi.

‘SİZLER OLMAZSANIZ BİZLER HİÇİZ’

Beylikdüzü yaşlılar huzur evi, kadınlarının katıldığı Anneler günü kutlaması için gerçekleştirilen buluşmayı Beylikdüzü İstanbul KAI Kars-Ardahan-Iğdır dernekler federasyonu bünyesinde yer alan İstanbul Avrupa yakası Kars-Ardahan-Iğdır derneği Başkanı Nihal Öngel organize etti.



HEMŞERİLERİNDEN YOĞUN İLGİ

Gerçekleşen buluşmaya KAI Başkanı Gürsel İgüz’ün yanı sıra Beylikdüzü Karslılar Derneği Başkanı Alpay Erdağ, Avrupa Yakası Karslılar Derneği Başkanı Vedat Cankılıç, İstanbul Iğdırlılar Dernek Başkanı İsa Eler, Beylikdüzü Ardahanlılar Dernek Yönetimi, Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır ve çevre illeri derneği başkanı Necati Aras katıldı.



‘SİZLER BİZİM REHBERİMİZSİNİZ’

Anneler günü nedeniyle çok sayıda anneyle bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden Milletvekili aday adayı Gökhan Türkeş Öngel, yaptığı konuşmasında, “Benim de içinde olduğum KAI dernekler federasyonunun önerisi ve organizesi ile gerçekleşen bu buluşmada sizlerle birlikte olmaktan son derece mutlu oldum. Buluşmamızla siyasetin veya siyasi aday olmamın hiçbir bağlantısı yok. Tam tersi her yıl farklı şekillerde anmaya çalıştığımız ve Cennet ayaklarının altında olan annelerimizle buluşmamız geleneksel olarak bugünde devam etti. Sizler yılların verdiği tecrübelerinizle bizlere yol gösteren ve olmazsa olmazlarımızdansınız. Allah sizlere sağlıklı ve uzun ömürler versin” ifadelerini kullandı.

Kent YAŞAM







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183