Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kurban bayramı kent yaşam gazetesi Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

ONBİNLER ŞEREF MEYDANI'NDA BULUŞTU

 15 Temmuz’un seneyi devriyesinde tüm yurtta düzenlenen anma etkinlikleri, Küçükçekmece'de de demokrasi şölenine dönüştü. Küçükçekmeceliler demokrasi nöbeti tutarak, bir kez daha demokrasiye olan bağlılıklarını gösterdi. Halkalı 15 Temmuz Şeref Meydanı'nda tutulan nöbetlerde, 15 Temmuz gecesinin ruhu yaşatılırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halka seslenişi binlerce vatandaş tarafından izlendi.



Demokrasi nöbetlerinde, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve beraberindeki ilçe protokolü vatandaşlara eşlik etti. 

 

KAYA: SİZLERLE GURUR DUYUYORUM

 

Birlik ve beraberlik mesajları veren Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, "Bayrağımıza ve vatanımıza nasıl sahip çıktığımızı bir kez daha gösterelim. İnsanlar bir çok şeye aşık olabilirler ama aşkın en sebepli olanı vatan aşkı, millet aşkı, bayrak aşkıdır. Bu milletin aşıklarına selam olsun. Küçükçekmece Kaymakamı olarak sizlerle her zaman gurur duyuyorum''dedi. 

 

KARADENİZ: İSTANBUL ÇOK ÖZEL BİR GECE YAŞIYOR

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Şehitler Anıtı'nın açılışına katılmasının ardından Küçükçekmecelilerle buluşan Belediye Başkanı Temel Karadeniz,"İstanbul çok özel bir gece yaşıyor. Küçükçekmece sizlerle birlikte çok güzel bir gece yaşıyor. Birinci seneyi devriyesinde miletimizin, Küçükçekmecelilerimizin 15 Temmuz'u unutmadığını ve unutturmayacağının şahidi sizler oldunuz. 15 Temmuz Destanı gerçekten dünya demokrasi tarihinde okutulması gereken bir ders olmalıdır. 15 Temmuz hain kalkışması hepimizin acıyla hatırladığı bir gece ama aynı zamanda gurur duyduğumuz bir gecedir. Özellikle o gece Sayın Cumhurbaşkanımızın telefon ile televizyona bağlanarak vatandaşlarını meydanlara davet etmesinden sonra sizler, Türkiye'deki bütün vatandaşlarımız sokaklara caddelere akın etti ve akıllarına ölüm gelmedi. Çünkü bizim için şehitlik asla ölüm olmadı buna inanıyoruz.  Binlerce gazimiz ve 250 şehidimizle 15 Temmuz' a bir destan olarak bakıyoruz. Yarınların 15 Temmuz'u bir destan olarak okuyabileceği bir gece yaşattık. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum'' dedi. 

 

KORKUT: 15 TEMMUZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

 

15 Temmuz'un millet ve vatan için önemini vurgulayan Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, "Rabbim, vatanımız ve milletimiz için sırası geldiğinde şehit olmayı  bize de nasip eder inşallah. 15 Temmuz'lar bizim için çok önemlidir. Unutmayacağız ve unutturmayacağız. Çocuklarımıza kardeşlerimize ve bütün çevremizdeki insanlara 15 Temmuz'un ne kadar önemli olduğunu anlatacağız. Rabbim tüm şehitlerimizin ruhlarını şad etsin. Bizleri de onlara layık olan kardeşlerimizden eylesin inşallah. Nöbetiniz mübarek olsun''dedi. 

 

15 Temmuz Şeref Meydanı'nda sanatçılar;  Ahmet Şafak, Eşref Ziya, Lokman Yıldız, Saleh Sabr ve Tuncay Okutan, Dursun Ali Erzincanlı da vatandaşları yalnız bırakmadı.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183