Öne Çıkanlar Kentsel dönüşüm güngör karakoç İsrafil Köse Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü AFRİKA

Bu haber kez okundu.

ÖMER AKBABA STAND UP GÖSTERİSİYLE KIRDI GEÇİRDİ

 

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen programda, Stand Up sanatçısı Ömer Akbaba, “Gülüşmek Üzere” isimli gösterisiyle izleyenleri gülmekten kırdı, geçirdi. 

Zehra Mustafa Dalgıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen gösteriye, Zehra Mustafa Dalgıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin ilgisi büyük oldu. Ömer Akbaba, hayat ve mesleki tecrübelerini öğrencileri kahkahalara boğan komik hikâyelerle anlattı. 

Özellikle insan ilişkileri, anne-baba ve çocuk ilişkileri, kadın-erkek ilişkileri ve okul yaşantıları üzerine kurguladığı şovunu sahneleyen Akbaba, gösterinin sonunda ney ile müzik ziyafeti sundu. Gösterisine izleyicileri de dahil eden Akbaba, şovunu mini bir konserle tamamladı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183