Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Ölümden belediye ve yıkım şirketi kusurlu

 Raporda ölen işçinin olayda bir kusurunun olmadığı belirtilirken iki taşeron firmanın da tali kusurunun olduğu kaydedildi. Yıkım sırasında yaşanan ölüm olayı üzerine Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da olay yerine gitmiş, tesis işletmecileri ile tartışma ve kavgaya tutuşmuştu.

BELEDİYE ASLİ KUSURLU

SGK müfettişi raporunda iş sağlığı ve güvenliği eğitiminin işçiye uygun şekilde verilmediğine yer verildi. Diğer taraftan Bakırköy Belediye Başkanlığı tarafından ehil kişinin gözetiminin yapılmadığı, işverenlerin hiçbirinde gözetim görevlerini yerine getirdiklerine dair belge bulunmadığı kaydedildi. Bu nedenle tüm işverenlerin birlikte kusurunun olduğu vurgulandı. Bakırköy Belediyesi güvenlik tedbirlerini almadığı için asli kusurlu, Kardeşler Yıkım'ın işvereni Özgür Karaağaç asli kusurlu, Bereket İnş. Peyzaj San. Ve Tic. Ltd. Şti. ile 3S Çevre Temizlik ve Peyzaj Hiz. Ltd. Şti ve iş makinesi operatörü Abdullah Araç'ın tali kusurlu oldukları belirtildi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183