Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

OKUL MÜDÜRLERİNE TEŞEKKÜR  BELGESİ

 Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve   Iğdır  Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal, Türkiye Azerbaycan kardeşliğine destek veren 125.Yıl Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Şentürk ve İMKB Anadolu Lisesi müdürü Yılbay Güngör’e teşekkür belgesi verdi.



      Serdar Ünsal, teşekkür belgesini verirken yaptığı konuşmada ” İlimizde dernek olarak yaptığımız her etkinliğe katılarak destek veriyorsunuz. En son Hocalı soykırımını anma toplantımıza katılarak, verdiğiniz destek ve Türkiye Azerbaycan kardeşliğine katkı sağlamak için kurulan derneğimize yaptığınız manevi yardımlardan dolayı sizleri kutlar çalışmalarınızda başarılar dilerim.”dedi.

                  Mehmet Şentürk ve Yılbay Güngör’de” Yıllardır çalışmalarınızı takip ediyoruz. Dernek olarak güzel işler yapıyorsunuz. Son üç yıldır yaptığınız “Hocalı Faciası” ile ilgili yarışma ve etkinliklerle gençlerimiz ve halkımız Ermenilerin gerçek yüzünü öğrenmiş oluyor. İnce düşüncenizden dolayı derneğinizi kutlar başarılar dileriz. Ermeni meselesi bizim milli meselemizdir. 1920 yılında bu bölgede yaptıkları mezalimi,1992 yılında Azerbaycan da Hocalı da ki katliamı unutmamız mümkün değildir.Sizin derneğiniz Ermenilerin gerçek yüzünü topluma anlatıyor Azerbaycan Türkiye kardeşliğine katkı sağlıyor.Her zaman yanınızdayız .Azerbaycan ve Türkiye arasındaki ilişkiler uzun bir geçmişe dayanmaktadır.Ortak köken, dil, din birliği, benzer kültür, gelenek ve görenekler bu ilişkileri gerekli kılan başlıca faktörlerdendir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Azerbaycan'ın sevinci bizim sevincimiz, kederi bizim kederimizdir." ifadesinde de açıkça dile getirilen dostluk bağları, iki ülkenin kurulduğu günden bu yana bir nevi kader birliği içerisinde devam etmektedir. Haydar Aliyev’in dediği gibi de “Biz iki devlet bir milletiz.”çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.“dediler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183