Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

OKTAY KURT CENNET BARBAROS'U ZİYARET ETTİ.

  Cennet Barbaros spor kulüp Başkanı Tahsin Özgül ve Genel Kaptan Dursun Tokgöz tarafından karşılanan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt ve ekibi ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Küçükçekmece'ye yapılan sportif faaliyetler ile yatırımlar hakkında bilgiler verdi.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Cennet Barbaros spor kulüp Başkanı Tahsin Özgül, amaçlarının gençlerin hayatta bir duruşlarının olmasını sağlamak olduğunu belirterek aynı zamanda gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak olduğunu da dile getirdi.



Ziyarette kulübün etkinlikleri hakkında bilgiler veren Özgül,Cennet Barbaros spor kulübün gelişmesi ve etkinliklerini daha faal bir şekilde yürütebilmeleri için destek istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183