Öne Çıkanlar Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası küçükçekmece belediyesi belediye

Bu haber kez okundu.

Öğretmenlerin Turnuvası  Sona Erdi

 

KÜÇÜKÇEKMECE- İlçe genelinde 456 öğretmenden oluşan 38 takımın karşı karşıya geldiği turnuvanın finalinde Dr. Hulusi Behçet Ortaokulu, Zühtü Şenyuva ilköğretim Okulu’nu 3-1 yenerek şampiyonu oldu. 75. Yıl Sefaköy Ortaokulu Kapalı Spor salonunda oynanan müsabakalar sonunda 1. Dr. Hulusi Behçet Ortaokulu, 2.Zühtü Şenyuva ilköğretim okulu ve 3.üncü Kartaltepe Ortaokulu oldu.Öğretmenler arasında büyük rekabete sahne olan voleybol turnuvasının final maçlarına öğrencilerin büyük ilgi göstermesi dikkat çekti.


Öğretmenler ve ailelerin tribünlerden tezahürat yaptığı final karşılaşmasının ardından şampiyon olan Dr. Hulusi Behçet Ortaokulu öğretmenleri büyük sevinç yaşadı. Okul Olimpiyatları Öğretmenleri arasında gerçekleştirilen Voleybol turnuvasında dereceye girenlere düzenlenen törenle madalyaları verildi.

Kent YAŞAM

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183