Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kurban bayramı kent yaşam gazetesi Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

Öğretmenler, çocuklarını üşütmediler

  Mezra Köyü İlk okulunda ücretli öğretmenlik yapan Ahmet Murat Alagöz ve Sadık Böke,, bazı öğrencilerin ayakkabılarının eski ve yırtık olması üzerine sosyal medya üzerinden  kampanya başladılar.  Bu Çocuklara Yardım Edelim diyerek Sosyal Medya da yardım kampanyasını organize eden ücretli öğretmenler Ahmet Murat Alagöz ve Sadık Böke,'ye  100'e yakın ayakkabı ve mont gönderildi. Yardım kolilerini kargodan alan ücretli öğretmenler  Ahmet Murat Alagöz ve Sadık Böke, Mezra ve komşu köy Alköçek Köyü İlk okulu öğrencilerine dağıttılar..

                Dağıtımı bizzat köye giden İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Budanur yaptı.Budanur,”Ücretli öğretmenlerimiz Ahmet Murat Alagöz ve Sadık Böke,’yi kutluyorum. Güzel bir çalışma yapmışlardır. Bu öğrencelerimiz artık üşümeyecektir. Öğretmen dediğin  her alanda başarılı olmaktır. Öğrencisini sahiplenmektir.”dedi

                         Bu yardımları talep ederken bu köyde ücretli öğretmenlik yaptıklarını dile getiren Ahmet Murat Alagöz ve Sadık Böke,, "Bu okulda ücretli olarak görev yapıyoruz. Öğrencilerimizin ayakabı ve montlarının olmadığını görünce bir yardım kampanyası başlattık sağ olsun duyarlı vatandaşlarımız hemen destek verdi. Bot ve mont gönderdiler Bizde öğrencilerimizi sevindirdik. Fazlalıkları da komşu köyümüz Alköçek ilkokulundaki öğrencilere vererek onları da üşümekten kurtarıp sevindirdik.”dediler.  

 

                   Çocukları sevindirdikleri için çok mutlu olduklarını belirten Ahmet Murat Alagöz ve Sadık Böke,, "Bu çocuklarımızın sevincini arttıran Bu Çocuklara Yardım  eden hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

 

                        Ayakkabılarını ve kışlık montlarını alan çocuklar ve köy muhtarları  Ahmet Murat Alagöz ve Sadık Böke,ye teşekkür ettiler. Öğ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183