Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek gündem haber temsil

Bu haber kez okundu.

Öğrencilerin İnovasyon Heyecanı

 BAŞAKŞEHİR- Ortaokul, lise ve üniversitelerde eğitim gören öğrenciler ile öğretmen ve öğretim görevlilerinin yenilikçi projeler üretmek konusunda desteklemek ve teşvik etmek amacıyla her yıl düzenlenen İnovasyon Yarışması’na bu yıl Ürün İnovasyonu, Hizmet İnovasyonu, Pazarlama İnovasyonu ve Organizasyonel İnovasyon konularında sunulacak projeler yarışacak.

​​​​​​​

KİMLER KATILABİLİR?

Ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri ile öğretmen ve öğretim görevlilerinin katılımına açık olan yarışmada;

– Ortaokul kategorisi: 5.- 8. sınıflar,

– Lise kategorisi: 9. – 12. sınıflar,

– Üniversite kategorisi: Yüksekokul ve üniversite,

– Öğretmen kategorisi: İlk ve orta öğretim, lise, öğretim görevlileri yarışacak.

YARIŞMA GRUP KATILIMLARINA DA AÇIK

Proje sahiplerinin 1’den fazla proje ile katılabileceği yarışma, grup katılımlarına açık olacak. Grup katılımları en fazla 4 kişiden oluşabilecek. Yarışma, yüksek lisans öğrencilerine ise kapalı olacak. İnovasyon Yarışması’na katılmak isteyenlerin en geç 12 Ekim 2018 Cuma günü saat 17.00’ye kadar Living Lab’a başvurması gerekiyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183